Om B&B De Blokkendoos te realiseren kunnen we nog flink wat hulp gebruiken. Ondanks dat we een goed campingjaar gedraaid hebben en wat startgeld hebben kunnen reserveren voor dit fantastische project zijn er nog altijd flink wat uitdagingen. Niet alleen op financieel vlak, maar ook op praktisch vlak. Ons klusteam is handig, maar specialistische kennis is van harte welkom. Interieurbouwers, elektriciens, timmermannen (en -vrouwen) zijn van harte welkom ter uitbreiding van het team.

Opslagruimte
Om de houten banken te herstellen en gereed te maken voor terugplaatsing in het rijtuig zijn we op zoek naar opslagruimte waar we ook kunnen werken aan herstel van de banken en tafels.

Bouwmaterialen
Naast handjes hebben we materiaal nodig. Denk aan plaatmateriaal, isolatie, houten balken etc. Heb jij een (bouw)bedrijf en kun je ons helpen aan materialen? We komen graag in contact!

Sponsors gezocht
Ben je niet handig of ben je gewoon al druk genoeg, maar vind je ons project wel heel tof en wil je het Blokkendoos project financieel steunen? Doneer dan een bedrag via bijgaand formulier.

We zijn vanzelfsprekend blij met elk bedrag wat ons verder helpt in de realisatie. De naam van iedere gulle gever zullen we vermelden op een (nader te bepalen) plek in het rijtuig en op deze website.

Alvast een nachtje of weekend reserveren?
Hoewel er nog heel veel werk te verrichten is en we nog niet weten wanneer B&B De Blokkendoos klaar is om de eerste gasten te ontvangen kun je wel alvast een nachtje reserveren op een nog nader te bepalen datum. 

€ 100,00: één overnachting voor 4 personen *
€ 250,00: verblijf van één weekend (vrijdag – maandag) voor 4 personen *

* zodra B&B De Blokkendoos gereed is om gasten te ontvangen ben jij één van de eerste gasten!

 

Wil je een donatie doen?

Bedrag